Nieuwsbrief Service Techniek Zuid Limburg

En ja hoor , weer publiciteit voor onze onderneming! Nu in de nieuwsbrief van het UWV. Samen met Boomsma Regeltechniek, een andere topper in onze business! De nieuwsbrief valt bij 1500 mensen in de mailbox.

UWV nieuwsbrief

Vanuit WW naar startende ondernemer

Techniek zit bij beide heren in het bloed, John Boomsma uit Heerlen en Marcel van Goethem uit Brunssum.

In 2015 werden beiden werkeloos door het faillissement van een groot installatiebedrijf. Van de ene op de andere dag van een baan naar een onzekere toekomst. John en Marcel zijn ruim 45+ en een nieuwe periode brak aan om op zoek te gaan naar werk.

Via UWV kregen we de mogelijkheid om gebruik te maken van de startersregeling. Met behoudt van een gedeelte van je WW uitkering je eigen bedrijf starten in 26 weken tijd. Een mooie kans van het UWV die we beiden hebben aangepakt. Mede dankzij Stichting StartersCentrum Limburg en TopChange werden de eerste stappen gezet naar een eigen onderneming. En zie daar Boomsma Regeltechniek en van Goethem-engineering zijn inmiddels gestart als eigen onderneming. Een mooie kans om onze technische kennis wederom in de praktijk toe te passen maar dan als zelfstandige ondernemers. En guess what? Het gaat goed met onze eigen ondernemingen. Elke dag verwonderen we ons, dat we met zoveel voldoening ons geld kunnen verdienen.

Nieuwsgierig wat beide heren voor u kunnen betekenen,

bezoek hun website www.boomsma-regeltechniek.nl en www.vangoethem-engineering.nl