‘Kwetsbare Held’ Wout van Wengerden

Afgelopen zaterdag liep anders dan was gepland. WhatsApp starte om Wout209:12 , ‘Marcel!’ ‘Ben je er?!’ ‘Yep’ ‘Heb je vanmiddag tijd voor een kop koffie?’ ‘Lekker’ ‘Dan stap ik nu in de trein en kom ik je even opzoeken!’ En ja hoor Wout van Wengerden, alias de Kwetsbare Held, had de trein richting Limburg genomen. Wout had het geweldige idee om een van z’n trouwste volgers te gaan bezoeken. Wout is onderzoeker van het leven en heb ik ontmoet tijdens mijn cursus 45+ onderneemt. Het was een topdag, gepraat, gelachen, gegeten, gewandeld en natuurlijk gefilmd. Rond 7 in de avond moest Wout weer richting huis. Wederom met de camera in de hand stapte hij energiek het station van Sittard binnen. Op zoek naar een nieuw “slachtoffer” voor zijn vragen. Misschien was het toch wel stil in de trein, na de 2 witbiertjes maar……………. geloof er niets van, het zal vast weer gezellig zijn geweest tijdens de reis richting het noorden. Wout het was een TopChangeDag 😉

Oh ja, het filmpje is te zien op mijn facebookpagina en die van Wout natuurlijk! Promotie voor Wout en natuurlijk VGE.

Nieuwsgierig geworden naar deze onderzoeker van het leven? Check z’n site:       www.kwetsbareheld.nl

Wout1