(LED)Verlichting met Kerst

Verlichting heeft altijd een grote rol gespeeld in mijn hele leven. Zaklampen behoren tot mijn grote verzameling, als er maar licht uitkomt! Met de kersttijd is ook alles mooi verlicht. Vroeger hadden wij thuis de buiten kerstboom voorzien van lampjes. Nee geen led lampjes maar de erfenis van de Staatsmijnen hing in de boom. De gloeilampjes uit de petlamp waren netjes, in serie nog wel, aan elkaar gesoldeerd zodat deze een slinger vormden voor een prachtig verlichte boom. Mijn vader was daar een kei in!! Tegenwoordig kunnen we de buiten kerstboom extra sfeer geven met mooie ledlampen. Zuinig in gebruik, wit of een gekleurde uitvoering (RGB), alles (veel) is mogelijk. Dit in combinatie met een prikfittingkabel en uw buitenboom gaat ‘The Talk Of The Town’ worden met deze mogelijkheden. Benieuwd naar wat wij kunnen betekenen hierin bel of stuur een e-mail. Er hangt een prijskaartje aan maar ……………… zeg nou zelf wie wil niet ‘The Talk Of The Town’ worden. Alvast fijne feestdagen en een mooie verlichte kersttijd!

Wil je een voorbeeld zien? Bel of kom langs, het voorbeeld staat binnenkort in onze Town uh tuin 😉

Prikfitting kabelLedlamp